#ul
ULTIMATE

Grafikë / Multimedia / Zyra

ENTERPRISE

Zyrat / Bizneset / Përdoruesit

EDUCATION

Arsimi / Mësimi / Shkollat

ULTIMATE

LibreOffice / Master PDF / Office 365

GIMP Shop / RawTherapee / MyPaint

Kdenlive / Avidemux / Delir / DCP

Audacity / Mixxx / LMMS

ENTERPRISE

Rysync / Samba / LibreOffice / Dlume

FileZilla / AnyDesk / BlueGriffon

Calibre / Scribus / Master PDF

Wine / Dike6 / Office 365

EDUCATION

LibreOffice / KGeography / KWordQuiz

Kstars / GnomePaint / KanAgram

GCompris / KAlgebra / KLetters

Kig / Samba / Wine


MODICIA O.S. Ultimate

Karakteristikat kryesore të versioneve "Ultimate" dhe "Enterprise" janë 7. Të gjitha optimizimet e tjera, personalizimet dhe konfigurimet ekskluzive do të jenë një lajm i këndshëm që do t'ju lejojë të përdorni menjëherë shpërndarjen. Do të keni gjithçka që ju nevojitet për të punuar pa konfigurime të vështira, me softuerin më të mirë profesional të instaluar dhe optimizuar tashmë.
1. Procesorët Turbo Boost janë aktiv si parazgjedhje.
2. Swappiness reduktohet në 10% dhe programet janë më të shpejta se 25% dhe për rrjedhojë rrisin edhe jetëgjatësinë e diskut SSD.
3. Të dhënat në memorien RAM kompresohen me një shpejtësi të leximit dhe shkrimit të tyre më shumë se 20%, Wine, Samba dhe Rsync janë tashmë të konfiguruara dhe aktive
.

MODICIA O.S. Enterprise

4. Nëse shtypni alt + space bar, do të shfaqet menyja e aplikacionit të lëshuesit.
5. Të gjitha programet kanë të instaluara tashmë gjuhët dhe fjalorët e ndryshëm në dispozicion.
6. Nga menyja e kontekstit, kudo që të jeni, mund të aktivizoni ekspozimin e dritareve.
7. Mund të fillojmë shpejt të shfaqim desktopët, dritaret, menytë e aplikacioneve me tastin Super (Windows ose Mac).MODICIA O.S. Education

MODICIA O.S. aktualisht është i instaluar në mbi 12 shkolla dhe institute, në total mbi 1700 nxënës e përdorin çdo ditë. Do të gjeni aplikacione, mjete të dobishme dhe të testuara, të kompletuara me shtojca dhe të konfiguruara. Ne përhapim në mënyrë aktive Linux duke instaluar versione speciale të MODICIA O.S. duke përshtatur sistemin me specifikimet e kërkuara.  

MODICIA O.S. Light

MODICIA O.S. është alternativa për macOS dhe Windows e krijuar për ta bërë kompjuterin tuaj më të fuqishëm, më të sigurt dhe më të shpejtë. Është krijuar për të qenë e lehtë, kështu që nuk keni nevojë të mësoni asgjë për të filluar. Aplikacionet hapen shpejt, kështu që ju mund të shpenzoni më shumë kohë në produktivitetin tuaj dhe të luani. MODICIA O.S. përfshin të gjitha aplikacionet profesionale që ju nevojiten. Gjithçka është konfiguruar dhe gati për t'u përdorur, kështu që mund të filloni menjëherë. Zbuloni mijëra aplikacione të fuqishme nga dyqani i integruar i softuerit dhe ekzekutoni programet e Windows me mbështetjen e programit Wine të instaluar dhe konfiguruar tashmë në të gjithë komponentët e tij.


Çfarë përdorimi profesional?

Përdoret çdo ditë në zyra, studio grafike dhe shkolla. Në shkolla është përdorur me sukses gjatë provimeve shtetërore INVALSI.MODICIA Zhvillimi i softuerit të kompanisë.


ISMA Shkollën fillore, të mesme dhe të lartë.


M-Ph Prodhime profesionale me foto video.

SHKARKONI ISO

MODICIA O.S. do t'ju japë mundësinë ta provoni pa instaluar asgjë në diskun tuaj dhe të mund ta transferoni atë në një çelës USB për të pasur gjithmonë me vete një sistem operativ të kompletuar me gjithçka dhe të bootable në të gjitha makineritë që dëshironi. Vetëm nëse jeni të kënaqur do të mund ta instaloni këtë sistem operativ fantastik në kompjuterin tuaj. Si një sistem i vetëm operativ ose së bashku me Windows. Nëse keni nevojë për ndihmë teknike, thjesht kërkoni ndihmë nga mbështetja jonë teknike.

ISO DVD

Free MediaFire
 • Ultimate
 • Server Link
 • Installable system
 • Email Link
 • Assistance Emails
 • Education / Enterprise

Technical

Support Support from the team
 • Email Link
 • Installable system
 • Technical Support
 • N.1 Email Support
 • Support From The Team
 • Ultimate / Education / Enterprise

ProAssistance

23.76 Nje vit
 • Email Link
 • Server Link
 • O.S. Installable
 • N.6 Email Support
 • Telegram / AnyDesk
 • Ultimate / Education / Enterprise
1998 Që nga viti
12 Klientët e shkollës
65 Studiot grafike
1700 Nxënësit

Asistencë për profesionistët


Profesionistët, shkollat dhe zyrat mund t'i bashkohen abonimit vjetor të asistencës teknike nëpërmjet emailit, Telegramit dhe aksesit në distancë të desktopit.

Vlerësime

Këtu mund të gjeni një përzgjedhje të disa Blogerëve dhe YouTubers ndërkombëtarë me një numër të madh ndjekësish, të specializuar në rishikimet dhe testet e sistemeve Linux. Ata bënë disa testime të vërteta gjithëpërfshirëse, duke testuar sistemin nga përdorues me përvojë që janë të njohur me sistemet operative Linux dhe përdorimin e programeve të instaluara.

Gazetat


Një koleksion komentesh të bëra nga gazetarë pa pagesë, të cilët janë të akredituar nga vitet e punës dhe testimit në softuerin me kod të hapur, të specializuar në shpërndarjet Linux.